Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzasallad

(9 kommentarer)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Som på pizzerian!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkålen fint. Blanda med allt det andra i en hink eller stor skål. Går att äta efter en kvart men bäst dagen efter!! Ju längre den står, destå saftigare & finare blir den!!
  2. Lycka till!!

Liknande recept

Kommentarer (9)

  • pingu 18 mars 2008

    Perfekt! Gjorde idag och skall bjuda på torsdag, får se om nåt finns kvar då;)

  • pressgurka 19 mars 2008

    Det var den godaste pizzasalladen jag smakat!!! Precis som på pizzerian, fast bara om det är en riktigt bra pizzeria.

  • hansdotter 20 mars 2008

    FAntastiskt god! TUSEN TACK!!!

  • Klingan 7 april 2008

    Precis som på pizzerian! =)

  • millas 18 april 2008

    Tusen tack för receptet!! Du har räddat kvällen!!!!

  • Majvivan 11 juli 2008

    helt suverän, blev bara slut så fort. :)

  • g18 31 juli 2008

    Den blev bara bättre och bättre när den "vilade". Allt tog slut. Tack

  • Challa 16 augusti 2008

    Lite för mycket salt för min del. Fick skölja av salladen ett par gånger för att få den ätbar. Intressant recept, provar nog ett annan nästa gång though.

  • irrevirre 24 december 2012

    Verkligen god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.