Strimla vitkålen fint. Blanda med allt det andra i en hink eller stor skål.
Går att äta efter en kvart men bäst dagen efter!! Ju längre den står, destå saftigare & finare blir den!!
Perfekt!
Gjorde idag och skall bjuda på torsdag, får se om nåt finns kvar då;)
pressgurka19 mars 2008
Det var den godaste pizzasalladen jag smakat!!!
Precis som på pizzerian, fast bara om det är en riktigt bra pizzeria.
hansdotter20 mars 2008
FAntastiskt god!
TUSEN TACK!!!
Klingan7 april 2008
Precis som på pizzerian! =)
millas18 april 2008
Tusen tack för receptet!! Du har räddat kvällen!!!!
Majvivan11 juli 2008
helt suverän, blev bara slut så fort. :)
g1831 juli 2008
Den blev bara bättre och bättre när den "vilade". Allt tog slut.
Tack
Challa16 augusti 2008
Lite för mycket salt för min del. Fick skölja av salladen ett par gånger för att få den ätbar. Intressant recept, provar nog ett annan nästa gång though.
Perfekt! Gjorde idag och skall bjuda på torsdag, får se om nåt finns kvar då;)
Det var den godaste pizzasalladen jag smakat!!! Precis som på pizzerian, fast bara om det är en riktigt bra pizzeria.
FAntastiskt god! TUSEN TACK!!!
Precis som på pizzerian! =)
Tusen tack för receptet!! Du har räddat kvällen!!!!
helt suverän, blev bara slut så fort. :)
Den blev bara bättre och bättre när den "vilade". Allt tog slut. Tack
Lite för mycket salt för min del. Fick skölja av salladen ett par gånger för att få den ätbar. Intressant recept, provar nog ett annan nästa gång though.
Verkligen god!