Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzasallad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Sallad till pizza.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vitkålen med finstrimlad lök och strimlad paprika i en stor kastrull. Fyll med vatten (så det täcker salladen). Förväll salladen i ca fem minuter (tills det mjuknar lite). Häll bort vattnet.
  2. Dressing: Koka upp olja, vitvinsvinäger, vatten, socker, salt, svartpeppar och oregano i en kastrull.
  3. Slå dressingen över vitkålsblandningen och rör om. Låt salladen svalna. Låt salladen stå övertäckt i kylskåp ett par timmar innan den serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.