Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzascones bakat med bakpulver och filmjölk

 
  • Serverar: 14 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Perfekt till mellis eller kvällsgott. Går utmärkt att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop torrvarorna till degen, rör runt. Knåda ner smör och filen till en deg.
  2. Rör ihop fyllningen till en smetig röra.
  3. Fyll muffinsformar till hälften med deg, platta till ngt. Lägg sedan i en msk fyllning platta till. Till lock tar du en klick deg, runda till i handflatar lägg på så den täcker fyllningen. Pizzasconsen är nu en liten bit över formen.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen, ca 220 grader i 15-16 min. Låt helst svalna innan du stjälper ut dem. Låt svalna innan frysen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.