Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Plättar.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 24 minuter
Skriv ut

Basrecept på klassiska plättar, ett måste på torsdagar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Vispa samman ägg och mjölk, sikta i mjölet lite taget. Avsluta med det smälta smöret. Låt smeten vila cirka 1 timme.
  2. 2. Hetta upp en plättlagg och stek plättarna. Servera med sylt och grädde eller färska bär och lönnsirap.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.