Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pocherad frukt med honungssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lite annorlunda efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ingredienserna till lagen och sjud den ca 10 min. Skala äpplen och päron, kärna ur dem och dela dem i fyra delar. Plommon, persikor och aprikoser kokas hela och skalas när de kallnat (bra att göra det först). Lägg ner frukten i lagen och sjud försiktigt tills den är mjuk. Tag kastrullen från värmen och låt frukten kalna i lagen. Blanda gräddfil och honung, smaksätt med ingefära. Låt såsen stå kallt en stund innan servering. Servera frukten med såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.