Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pocherat ägg i tomatsås

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkel och snabb kvälls snack för den som är lite sugen.

Ingredienser

Instruktioner

Klipp baconet i små bitar. Därefter fräs det i en panna tills det får lite färg. Häll i de krossade tomaterna, ketchupen, kryddorna, rör om. Strössla över löken över röran. Låt nu småkoka i ca 5 min. Gör ett hål i röran för varje ägg. Häll försiktigt i ett ägg i varje hål, se till att de inte går sönder. Sätt nu ett lock på pannan, och låt småkoka i max 5 min. Ta av pannan från spisen när du fått den konsistens på äggen som du vill ha. Jag gillar när gulan är rinnig. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.