Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polentaplättar med parmaskinka

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En väldigt färggrann och läcker rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka polentagrynen 5 minuter i lättsaltat vatten, enligt förpackningen. Rör om då och då. Ta från plattan och rör ner hackad persilja och riven parmesanost. Lägg bakplåtspapper i botten av en långpanna, häll i polentaröran och ställ kallt att stelna.
  2. Lyft upp bakplåtspapperet och tryck ut 8 plättar med hjälp av pepparkaksmått. Vänd hastigt i stekpannan med olivoljan. Dela på skinkskivorna, rulla till en ros och lägg på polentan tillsammans med en halv körsbärstomat samt något grönt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.