Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pommes- och rissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda sallad att servera till exempelvis kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn riset i 1 msk het olivolja i en stor kastrull. Tillsätt vattnet, låt koka upp, salta. Låt sjuda under lock i 20 minuter eller tills riset är klart.
  2. Bryn löken gyllenbrun i resten av oljan. Tillsätt äggen och stek under omrörning som när du gör äggröra. Vänd ner röran i riset.
  3. Värm pommes enligt anvisning på förpackningen. Vänd ner pommes stripes, persilja och salladslök precis före servering. Servera i en generös skål.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.