Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Portionsbröd med graham

 
  • Serverar: 32 portioner
Skriv ut

Lättgjorda och goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda som till en vanlig vetedeg. Jäs i bunken 30 min.
  2. Baka ut till 2 längder, ca 40 cm långa. Skär i 16 bitar vardera. Lägg på plåt med skurna sidan uppåt. Jäs övertäckta i 30 min.
  3. Pensla med mjölk och strö på lite grahamsmjöl, eller pensla med ägg och strö på vallmofrö.
  4. Grädda lågt ner i ugnen i 250* ca 10 min.
  5. Låt kallna under bakduk - mjuk skorpa. Låt kallna utan bakduk - hårdare skorpa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.