Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Portionskräm med choklad (glutenfri)

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Glutenfri!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt blockchokladen i bitar. Mät upp kakao, potatismjöl och socker i en skål och rör ut i hälften av mjölken. Häll resten av mjölken i en kastrull och låt den koka upp med blockchokladen. Vispa ned resten av mjölkblandningen och låt allt få ett uppkok under omrörning.
  2. Hacka 1 dl solroskärnor och rör ned i smeten. Dela upp krämen i portionsskålar och strö på solroskärnor som garnering. Chokladkrämen kan serveras både ljummen och kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.