Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis Maroc med gurksallad

 
Skriv ut

Denna ungspotatis är väldigt saftig, om man gör den utan korv och gurksallad passar den utmärkt att servera till kött av alla sorter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula sönder den kokta potatisen i stora bitar, i en ugnsfast form. Strö över kryddor och fetaost i smulor. Ringla över honung och olja. Rosta potatisen i 200 grader i 15 minuter
  2. Skala och skiva gurkan i tjocka skivor. Strö över kryddor och ringla över vinäger och olja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.