Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och haricotsverts sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kan serveras ljummen som lunchrätt eller som tillbehör till grillat eller rökt fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba och koka potatisen. Koka upp haricots vertsen. Tärna fläsket och stek det knaprigt. Lägg det på en tallrik med hushållpapper för att suga upp fettet.
  2. Blanda dressingen: lös först saltet i vinägern, tillsätt sedan peppar och olja.
  3. Slå av vattnet från potatisen och bönorna och låt dem ånga av väl. Blanda med dressing och och det stekta fläsket. Lägg upp på ett vackert fat. Strö över parmesanost och salladslök skuren i strimmlor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.