Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och kasslergratäng

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 gr Skala och strimla potatisarna, finhacka löken, strimla kassler och soltorkade tomater. Pressa ut vitlöksklyftan i botten på en smörad form, varva potatis, kassler, lök och soltorkade tomater. Häll på grädden och toppa med ost. In i ugnen i 45-50 min, låt gärna vila ca 10 min innan servering.
  2. Servera med grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.