Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis och kasslergratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En mycket enkel och god gratäng.

Ingredienser

Instruktioner

1. Skala och skiva potatisen. Varva den i en ugns säker form med lök o vitlök. Salta med örtsalt och krydda med peppar o persillade. 2. Häll de passerade tomaterna över potatisen. Tillaga gratängen i nedersta delen av ugn, ca 45 min. Tills potatisen är mjuk. 3. Skär kasslern i 1/2 cm tjocka skivor och lägg ovanpå gratängen. Strö över osten och gratinera högst upp i ugnen ca 10 min. Servera en god sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.