Praktiska och goda biffar som du snabbt svänger ihop. Servera som de är eller i stora tortillabröd. Mums!
Instruktioner
- Separera äggen och blanda gulorna med riven potatis och morot. Spara äggvitorna. Strimla den gröna delen av purjolöken. Rör ner majskorn, vetemjöl och strimlad purjolök i blandningen. Krydda med salt och peppar.
- Vispa äggvitorna styva och vänd ner dem i smeten. Värm en stekpanna med olja. Klicka ut hälften av smeten och stek biffarna på medelvärme ca 5 minuter per sida. Upprepa med resten av smeten.
- Riv en vitlöksklyfta och blanda ner i matyoghurten. Krydda med salt och peppar.
- Gör en grönsallad och fyll eventuellt tortillabröden med sallad, biffar och sås.
- Hugg in!
Publicerat den
24 oktober 2016
Liknande recept
Skriv kommentar