Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis- och morotsbiffar

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Praktiska och goda biffar som du snabbt svänger ihop. Servera som de är eller i stora tortillabröd. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Separera äggen och blanda gulorna med riven potatis och morot. Spara äggvitorna. Strimla den gröna delen av purjolöken. Rör ner majskorn, vetemjöl och strimlad purjolök i blandningen. Krydda med salt och peppar.
  2. Vispa äggvitorna styva och vänd ner dem i smeten. Värm en stekpanna med olja. Klicka ut hälften av smeten och stek biffarna på medelvärme ca 5 minuter per sida. Upprepa med resten av smeten.
  3. Riv en vitlöksklyfta och blanda ner i matyoghurten. Krydda med salt och peppar.
  4. Gör en grönsallad och fyll eventuellt tortillabröden med sallad, biffar och sås.
  5. Hugg in!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.