Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisbullar med nyponsmak

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Pofiber gör att brödet blir saftigare och håller ihop bättre. Glutenfritt och mjölkfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en bunke, värm nyponsoppan till fingervärme, häll över jästen och rör tills jästen löst sig.
  2. Blanda ner de övriga ingredienserna och arbeta degen ordentligt. Låt jäsa i 45-60 minuter.
  3. Sätt ugnen på 250 grader.
  4. Arbeta ihop degen och ta upp den på mjölat bakbord.
  5. Forma till en längd och dela i 16 bitar. lägg bullarna på en plåt klädd med bakplåtspapper.
  6. Låt jäsa ca 20 minuter. Pensla med olja.
  7. Grädda i ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.