Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisbullar med vitlök och persilja

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera gärna bullarna med stekta champinjoner och en tomatsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och skär den i bitar. Koka den mjuk i lättsaltat vatten.
  2. Mosa den kokta potatisen och blanda med smör, grädde och äggulor. Smaksätt moset med vitlök, persilja, salt och peppar.
  3. Forma moset till platta bullar och stek dem i smör på båda sidor tills dom fått fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.