Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisgryta med kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och lättlagad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatis ca 10 minuter. Skiva potatisen i ca 1/2 cm skivor. Skiva lök och hacka vitlök. Fräs all lök i margarin några minuter. Rör i paprikapulver, buljong och tomatpuré, smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg i potatisen och koka alltsammans några minuter tills potatisen är mjuk. Skiva kasslern och bräck den snabbt på båda sidorna. Till servering: ca 2 dl gräddfil.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.