Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med äpplen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Prova en annorlunda, krispig och frisk potatissallad till kött eller kyckling. Garnera med persilja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatisen i mindre bitar.
  2. Koka sockerärtorna i några minuter och skölj dem i kallt vatten.
  3. Blanda yoghurt, senap, persilja, salt och peppar.
  4. Kärna ur äpplena och skär dem i småbitar.
  5. Blanda potatis, sockerärtor och äppelbitar.
  6. Vänd försiktigt ner dressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.