Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med fetaost och tomat

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Suverän potatissallad. Passar bra till exempelvis grillat kött.

Ingredienser

Instruktioner

Skrubba eller skala potatisen. Koka den i saltat vatten och låt den sedan svalna. Förbered under tiden resten av salladen: Skär rödlöken i tunna, tunna ringar, strimla basilikabladen fint, skär fetaosten i tärningar samt skär körsbärstomaterna i halvor. När den kokta potatisen har svalnat skärs den i halvor och sedan läggs alla ingredienser (förutom oljan) i en stor skål.Ringla över olivolja efter smak, några matskedar brukar bli lagom. Vänd runt potatisen och grönsakerna så att de blir "oljiga". Slutligen är det bara att salta och peppra efter behag!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.