Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med lågt GI

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

God tillsammans med grillat eller kallskuret och tex tzatziki.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen dagen innan och låt den stå i kylskåpet över natten.
  2. Skär potatisen i bitar och lägg i en skål.
  3. Strimla purjon och rödlöken. Halvera tomaterna och skär oliverna i små ringar. Skölj ruccolan. Blanda alla grönsakerna med potatisen.
  4. Gör en dressing på olivolja, balsamvinäger, dijonsenap, svartpeppar och salt och häll över potatisalladen.
  5. Låt gärna stå och dra i minst 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.