Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad puttanesca med rostbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Puttanesca är en mustig italiensk tomatsås med kapris, sardeller och oliver.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Låt den svalna något och skär i mindre bitar.
  2. Skär tomaterna i halvor. Skala och finhacka löken. Hacka sardellerna.
  3. Blanda potatis, lök, sardeller, kapris och oliver. Tillsätt olja och krydda med salt och peppar.
  4. Vänd sist ner tomaterna. Servera salladen tillsammans med rostbiffen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.