Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Purjo- och nötfärssås

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En fet variant av färssås som passar hungriga magar på kvällen. Valfri dryck.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snitta, skölj och hacka purjon. Stek den i smör i en panna. Bryn samtidigt nötfärsen i en panna bredvid.
  2. Lägg i pepparn och buljongtärningen i pannan med purjolök. Lägg därefter i den brynta färsen. Slå på lite vatten och ha i crème fraiche. Rör ut och sänk värmen.
  3. Smaka av med soja. Låt det puttra i minst 10 min. Servera med den nykokta pastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.