Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pytt från södern

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Pytt i panna från den amerikanska södern.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken och vitlöken, kärna ur och hacka paprikorna och skär i bitar. Skär kycklingen i bitar och korven i skivor. Fräs löken, vitlöken, paprikan, kycklingen och korven i smöret/oljan tills kycklingen fått färg, andvänd dig av en stor stekpanna eller gryta. Krydda med paprikapulver, cajennepeppar och oregano samt salta och peppra.
  2. Häll i buljongtärningen/fonden, 4 dl vatten, tomater och ris låt småputtra utan lock tills riset är klart ca 20 minuter. Smaka av och kolla sältan och cajennestinget. Vänd ner kräftstjärtarna och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.