Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Egen pytt i panna

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel pytt som är god för både stora och små.

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatisarna och skär dem i lagom stora bitar. Skär fläskkarrén, falukorven och köttbullarna i tärningar. Hacka rödlök och gul lök i små tärningar och skär paprikan i småbitar. Häll oljan i stekpannan och låt den bli varm. Lägg i potatisen, fläskkarrén, falukorven, köttbullarna, paprikan och löken i pannan. Stek dem en stund och tillsätt vitlöken, saltet, pepparn och grillkryddan. Stek i några minuter så att köttet blir genomstekt. Servera med en kall sås eller ketchup.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.