Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberdessert med aprikos och mandel

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ny smakkombination! Jag har bytt ut stjärnanis mot kanelstång.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och skiva rabarbern i 3 cm bitar. Koka upp vattnet och kanelstången och lägg i rabarberbitarna tills rabarbern börjar mjukna. Häll i gelésockret, rör om och koka upp . Sjud 1 minut. Fördela i portionsskålar och låt svalna. Detta kan man göra dagen innan. Vispa grädden och lägg en klick över rabarbern. Placera aprikosen på grädden och strö över den flagade rostade mandeln.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.