Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk- och ingefärssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En len soppa med fräsch smak av ingefära och citrongräs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka vitlök och ingefärsblad fint och fräs det i olja i en gryta.
  2. Slå några slag med en hammare på citrongräset. Skär squashen i skivor och löken och paprikan i bitar.
  3. Tillsätt grönsaker och citrongräs till grytan och låt dem fräsa med i några minuter.
  4. Tillsätt kokosmjölk, vatten och buljongtärningar. Låt soppan koka i 5 minuter.
  5. Avsluta med att röra ner räkorna som bara ska bli varma

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.