Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkor i basilikakräm

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och god förrätt! Servera gärna en bit bröd till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna och fördela dem i 4 portionsskålar ( glas ).
  2. Vispa creme fraiche med elvisp tills den tjocknar.
  3. Hacka basilikan mycket fint och blanda den med senap, socker och vinäger.
  4. Vänd med en slickepott ner basilikablandningen i creme fraiche.
  5. Skeda krämen över räkorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.