Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkor och zucchini

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Både saffran och apelsin ger gul färg och fin smak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda olivolja, saffran, apelsinskal, pressad apelsin och peppar i en bunke.
  2. Ansa och skär zucchini i ca 2 mm tunna skivor eller halvmånar och strimla salladslökarna. Blanda ner alltsammans i saffransblandningen.
  3. Skala räkorna koka pasta enligt anvisningarna. Blanda den med olivolja och håll den varm
  4. Hetta upp en stor stekpanna och stek zucchiniblandningen på hö värme ca 1 minut. Blanda ner räkor och salt och stek ytterligare ca ½ minut. Finns det lite marinad kvar så häll över den. Servera med några färska salviablad att strö över.
  5. Ca 430 kcal per portion 30 g protein 10 g fett 55 g kolhydrater

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.