Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkor på risbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod rätt till fredagsmyset.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i spadet + vatten och salt. Smaksätt och koka med lite curry. Bred ut riset i en smord ugnssäker form. Skala räkorna och lägg dem på riset tillsammans med sparrisbitarna och svampen. Vispa grädden och blanda den med majonäsen och äggulorna. Vispa vitorna till skum och vänd ner dem i såsen, bred över och strö på osten.
  2. Grädda i 225 grader tills ytan fått fin färg.
  3. Servera med en god grönsalld.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.