Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räksallad med matvete

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel och god räksallad som är lätt att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen Blanda ihop ingredienserna till dressingen och ställ in i kylskåpet. Skala räkorna. Koka matvetet enligt instruktionerna på paketet. Koka sparris och ärtor enligt instruktionerna på förpackningarna. Skär isbergssallad, clementinen och halvera vindruvorna och lägg i en skål. Skala äggen och skär dem i bitar eller dela dem 2 ggr i en äggskärare. Dela även sparrisen i bitar när den är färdigkokt. Blanda ner ägg sparris, ärtor, matvete och räkor i salladen.
  2. Servera tillsammans med dressingen och vitlöksbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.