Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räksallad med thaismak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En räksallad med asiatisk sås, passar bra på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina den frysta mangon eller skär de färska i tärningar. Blanda räkorna med mangon och persiljan.
  2. Krossa vitlöken och rör samman med chilisåsen och ingefäran. Häll såsen över räkorna. Smaka av med limesaft, salt och peppar.
  3. Bottna ett fat med salladsblad. Fördela räksalladen över och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.