Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Raggmunk med kalkonbacon

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Gör rätten glutenfri genom att använda majsmjöl istället för dinkel- eller vetemjöl. Du kan också servera vanligt bacon till raggmunkarna, men då blir kaloriinnehållet högre. 325 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda den rivna potatisen med lök, kryddor, ägg och mjöl. Stek små raggmunkar på båda sidor i smör eller olja. Stek kalkonbaconet i samma stekpanna. Rör lingonen med rörsocker tills sockret smält.
  2. Servera raggmunkarna med kalkonbacon, rårörda lingon, persilja och blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.