Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råkost med honungs- och ingefärsdressing

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Blanda ner rödkålen strax före serveringen för att den inte ska färga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort de yttersta rödkålsbladen. Strimla kålen fint, gärna med osthyvel. Skala moröterna. Riv eller strimla dem tunt.
  2. Ta bort kärnor och vita hinnor på paprikorna. Strimla dem och blanda med rödkål och morötter.
  3. Blanda samman dressingen och häll den över. Strö över solrosfrön.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.