Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rårörd vinbärsdricka

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 dag 2 timmar
Skriv ut

Här är ett recept på en god dricka. Den går utmärkt att frysa. Jag har inte provat med jordgubbar, utan tog vinbär från frysen och det gick bra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda bär och citroner i en hink. Slå över det kokande vattnet. Låt stå i ett dygn. Rör om då och då.
  2. Sila saften och väg den. Blanda i socker. 7 dl socker per kilo saft. Värm upp lite av saften och lös upp 25 g vinsyra. Rör ner den i saften.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.