Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råstekt rotsakspytt med ost och rökt bog

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Kastar ut vintern med en lyxig rotsakspytt. En billig, enkel och färgstark middag.

Ingredienser

Instruktioner

Tärna centimeter stora kuber av 200 gram morot, 200 gram palsternacka, 200 gram rotselleri, 100 gram kålrot och 200 gram rökt sidfläsk. Hacka en en gul lök och en centimeter röd chili. Fräs allt i olivolja på medelstark värme tills allt är genomstekt. Salta och peppra. Tärna 200 gram feta- eller halloumiost och lägg i mot slutet av stekningen. Avsluta med lite nedklippt gräslök. Salta och peppra. Servera med äggula. Klart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.