Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råstekt sparris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Råstekt sparris - snabb förrätt eller gott tillbehör till middagen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj sparrisen och skär den i mindre bitar. Rosta pinjekärnorna gyllenbruna.
  2. Häll lite olja i stekjärnet och stek sparrisen tills den fått färg. Sparrisen bör ha kvar lite tuggmotstånd.
  3. Lägg upp sparrisen på fat och ringla lite olja över. Strö över pinjekärnor och parmesan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.