Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskav med trattkantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härligt, krämigt renskav med strössel av äpple, rotselleri och morötter. Serveras med pressad potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn renskaven lite halvtinad i smör. Stek svampen i smör tills vattnet dunstat och svampen fått färg. Stek sedan löken i smör tills den är mjuk och genomskinlig. Tillsätt renskav, trattkantareller och grädde. Låt puttra ihop en stund, salta och peppra.
  2. Skala morötter och rotselleri. skär äpple, rotselleri och morötter i små tärningar. Stek dem knapriga i smör i en stekpanna. Salta och peppra.
  3. Lägg upp renskaven på tallrikar. Toppa med äppel- och rotfruktstärningarna. Strö över persilja. Servera med pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.