Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavsgryta med pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt, snabbt, gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken. Fräs lök och renskav tillsammans. ( Det går lättast om renskaven är halvtinad.) Strö över mjölet och salt, peppar. Blanda. Häll över buljongen och låt puttra 20 min. under lock. Tillsätt pepparrot (efter smak) och grädden. Koka upp.
  2. Serveras med pasta eller ris och en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.