Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renstekscheesecake med löjrom

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt kavringen i mindre bitar och lägg i en matberedare.
  2. Smält smöret och häll i. Kör tills det blir finfördelat. Tryck ut smulblandningen i en form med löstagbar botten.
  3. Rör cream cheesen smidig. Strimla rensteken och rör i tillsammans med pepparroten. Smaka av med salt.
  4. Lägg fyllningen i formen och låt den stå i kylen 4 timmar.
  5. Fördela rommen över.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MonicaMattias 3 januari 2014

    Denna cheesecake är sååå vansinnigt god! Och lätt att göra. Vi gjorde den som förrätt till nyårsmiddagen och alla vuxna i sällskapet rensade sina tallrikar. Barnen (ålder 3-5 år) var inte lika imponerande men det är ju lite speciella smaker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.