Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad lök med löjrom och crème fraiche

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lättlagad förrätt till festbordet. Servera de mjuka lökhalvorna ljumma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Skär bort toppen och botten på lökarna och halvera dem. Ställ lökarna i en ugnssäker form och pensla med smör- & rapsolja.
  3. Baka dem i mitten av ugnen ca 1 tim. Lägg löjrom och crème fraiche på löken. Garnera med dill och grovmalen svartpeppar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.