Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Revbensspjäll med apelsin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 timmar
Skriv ut

Supergoda revbenssjläll som smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka revbenen sakta med lagerblad, peppar, morot, lök och buljong just så det täcker. Det tar ca 1 tim 20 min tills benen släpper.
  2. Spara de mjuka grönsakerna. Många gillar dem som de är, annars kan man mixa dem med 2 dl grädde och få en god sås.
  3. Skär spjällen i lagom stora bitar, blanda ihop marinaden och slå på. Låt dra 10 minuter, sedan grillar man av dem i ugnen eller på grillen. Det blir förstås ännu godare om det får stå kallt och marineras till nästa dag.
  4. Servera med coleslaw.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.