- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
En delikat vegetarisk rätt.
Instruktioner
- Knåda alla ingridienser till pasta degen i en matberedare i 5 minuter. Lägg degen kallt att vila i 30 minuter.
- Fyllning:
Tina spenaten, krama ur och grovhacka den. Blanda ricottaosten och parmesanosten med oljan, salt vitpeppar och cayenne.
Ta fram pasta degen och dela i bitar, kavla ut dessa bitar till lasagneplatt storlek ca: 10*15 cm. Dela upp fyllningen i lika stora delar som du har pastaplattor. Fördela och bred ut fyllningen jämnt över dessa plattor och rulla ihop. Lägg rullarna med skarven nedåt i en smord ungsfast form.
- Gör såsen:
Skiva och fräs svampen i smör i en stekpanna under några minuter, tills det mesta av vattnet från svampen avdunstat. Tillsätt salt, grädde, soya, senap, worchestershiresås och sjud upp under omvispning, sjud i några minuter. Tillsätt vinet och parmesanosten. Häll såsen över pastan, strö över garneringsparmesanen och gratinera i mitten av ugnen på 225 grader i ca: 25-30 minuter.
Avnjut med en god sallad.
Publicerat den
22 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar