Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ricottakräm med mörk choklad

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En ljuvligt sötsträv ostkräm som man bara vill ha mer av! 156 kalorier per portion 8 g fett 5 g protein 16 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka kaffet. Blanda ricotta och socker. Vispa grädden och blanda försiktigt med ricottan.
  2. Dela kexen i mindre bitar, hacka chokladen. Varva kaka och choklad i 4-8 glas/koppar.
  3. Häll 1-2 tsk starkt kaffe i varje glas, det får inte bli för blött.
  4. Toppa med ricottakrämen.
  5. Pudra över kakao vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.