Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ricottapuddingar med bärsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En annorlunda men otroligt god efterrätt som inte har så mycket kalorier i sig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Kör ricotta i mixer med florsocker, honung, bakpulver, mjöl och äggulor. Häll över i en skål.
  2. Vispa äggvitorna till fast skum och vänd ner i smeten, lite i taget, med lätt hand. Fördela blandningen i smorda portionsformar och grädda mitt i ugnen ca 25 minuter tills ytan är guldgul.
  3. Kör bären i mixer med limesaft eller apelsinlikör. Servera bärsåsen till de varma ricottapuddingarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.