Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rimmad grillad torsk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rimmad torsk är jättegott. Rimmar man torsken blir den fastare och då passar den utmärkt att grilla. Man lägger den på ett halster eller direkt på grillen, men passa så den inte bränns vid. Till detta är det gott med en kräftsallad och en citronkräm, recepten finns här på Matklubben.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strö grovt salt över fiskbitarna. Låt stå i kylskåpet 1 timme.
  2. Skölj av bitarna i kallt vatten och klappa torra. Pensla fisken med olja.
  3. Halstra i ca 3 minuter på vardera sidan.
  4. Servera med citronkräm och kräftsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.