Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris med stekt pasta

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Vanligt kokt ris fast med nötigare smak

Ingredienser

Instruktioner

Stek spagettin i en kastrull med smör tills det blir brunt. Tillsätt vatten och vegeta och låt koka upp. Tillsätt ris och sänk värmen till minsta och låt småputtra i 15 minuter med lock. Stäng av värmen men låt riset stå kvar på plattan på eftervärme i 10 minutet.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Gabzy 17 november 2010

    Det var det godaste riset jag har ätit i hela mitt liv !! mmmm ! Måste bara göra om den, o jag ska verkligen rekommendera riset till ALLA jag känner ! För den var helt fantastisk !

  • lekmanhansen 14 januari 2011

    Vill prova detta, men undrar, ska spagettin vara rå när jag steker den, o ska jag dela spagettin? O vad passar äta till?

  • Elizabeta 19 januari 2011

    Ja den ska vara rå och bruten i mindre bitar:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.