Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris- och kycklinggratäng

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Fått detta receptet av syster för många år sedan, och det är super gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset, enl anvisning på förpackningen, för fyra portioner, dela en färdig grillad kyckling i små bitar under tiden. Blanda crème fraiche, dressing och majonnäs, krydda med salt och peppar. När riset kokat klart. Lägg lite ris i botten av ugnssäker form (minst 2 liters) ovan på lägger man lite kyckling och häller lite dressing ocn upprepa med nytt varv (ris, kyckling, dressing) toppa med riven ost. Ställ in i ugn i ca 20-20 min på 175 grader
  2. Serveras med grönsallad
  3. (sambon brukar efter krydda med cyrry)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.