Dessa rutor består av fyra lager, kolapekan, kokos och mjuk choklad på kexbotten.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 180 grader. Smörj en rektangulär form som är ca 20x30 cm med margarin.
- Mixa det smälta smöret med kexen till en fin deg. Pressa ner degen i formen till ett jämnt bottenlager.
- Hetta upp den kondenserade mjölken i en kastrull. Rör ner pekannötterna. Häll pekanblandningen i formen. Stryk ytan slät med en slickepott. Grädda cirka 10 minuter och låt svalna.
- Blanda ris, kakao, florsocker och kokos i en stor skål och blanda ner det smälta kokosfettet. Blanda väl. Häll blandningen över pekannötkolan och pressa ner försiktigt så att ytan blir slät och kyl minst i tre timmar. Skär i rutor, det ska bli 24 stycken, och servera.
Publicerat den
29 oktober 2010
Liknande recept
Skriv kommentar