Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och yoghurtdröm med krispigt chokladrisbräck

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En efterrätt som är lätt att slänga ihop

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen i vattenbad och blanda med rice krispies. Platta ut på en plåt och låt stelna i kylen.
  2. Blanda yoghurt med florsocker. Mosa de frysta, tinade hallonen lätt och vänd ner i yoghurten. Bryt risbräcken i mindre bitar och varva med hallonyoghurt och färska hallon i glas vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.